webdesign website development

Webdesign & Development

Navigeren door web kan ingewikkeld zijn. Ik help jou het gat te dichten tussen jouw klanten en de informatie die ze nodig hebben. Dit doe ik door intuïtieve, gebruikersgerichte interfaces te bouwen die op alle apparaten jouw informatie duidelijk, en met het juiste gevoel communiceren.

Structuur

Doordachte informatie structuur legt de basis voor een efficiënte en effectieve website. Ik voer een grondige audit uit van bestaande en of verwachte content, die we gebruiken om de meest logische en georganiseerde structuur in kaart te brengen.

Informatie architectuur, website op maat

Wireframing & Prototypes

Wireframing is de visuele vertaling van inhoud en structuur m.b.t. een interface. Prototyping is het testen van specifieke interacties in die context. Samen stellen ze in staat om de effectiviteit van een website te bestuderen en snelle beslissingen te nemen die een maximale bruikbaarheid van een volledig ontwikkelde site garanderen.

Responsive Web

Jouw gebruikers willen digitale ervaringen die consistent en naadloos werken in alle browsers. Van desktopschermen tot mobiele telefoons. Ik zorg dat jouw website zich soepel aan past aan de steeds veranderende context.

Responsive websites

CMS & Hosting

Moderne bedrijven zijn dynamisch en dat geldt ook voor de informatie die ze verspreiden. Ik werk met Webflow dat een geweldige contentmanagement systeem heeft. Dit geeft jouw bedrijf volledige controle over content en geeft de flexibiliteit om deze eenvoudig te openen en bij te werken. Hosting via Webflow zorgt voor stabiliteit en bedrijfszekerheid met een uptime van 99,9%.

Hosting

Heb jij een leuk project?

Ga dan naar de contactpagina en stuur een bericht!

Naar Contact