OndernemersSupport.com
Bekijk Website

Opvallend en toegankelijke website voor financiële dienstverlening

The Brief

OndernemersSupport.com vroeg ons een website te ontwikkelen die past bij de persoonlijke benadering van Coen. De website moet professioneel overkomen maar tegelijkertijd niet de uitstraling hebben van een groot kantoor.

The Outcome

Een verfrissende merk identiteit en website binnen de financiële dienstverlening, waarbij de persoonlijke benadering en blik op groei voor de ondernemende klanten ter gronde staat.

The Impact

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Scope

Positioning
User Profiles
Competitive Audit
Brand Attributes
Stylescape
Logo
Stationary
Information Architecture
Wireframing and Prototyping
High Fidelity Designs
Content Management Systems (CMS)
Responsive Web Development
No items found.

Ontdekking & Merkstrategie

Concurrentieanalyse

Terwijl we onderzoek deden naar de naar de markt en de diverse website bekeken van concurrenten, zagen we dat veel bedrijven een vergelijkbare uitstraling hadden. De terminologie op de websites was zeer zakelijk en vol met jargon iets wat voor bezoekers die financiële hulp zoeken juist verwarrend kan zijn.

No items found.

Logo &
Merkidentiteit

Algemeen

Blauw en Groen zijn veel gebruikte kleuren binnen de financiële dienstverlening maar door de verandering van toon en het toevoegen van een derde ongebruikelijke kleur maken we het merk speelser warmen en toegankelijker dan de concurrentie.

Logo

Het logo is een belangrijk onderdeel van het merk. Het logo is simpel, herkenbaar en heeft een aantal facetten inzich die het merk symboliseren. Financiële groei, administratie & support. Meerdere elementen van het logo worden gebruikt in andere uitingen, zo is er gekozen om het hoekje van het papier bij de fotografie & andere elementen terug te laten komen.

Styleguide

Met een stijlgids zorgen we ervoor dat OndernemersSupport.com instaat is het merk te continueren.

No items found.

Webdesign &
Development

Structuur

Veel concurrenten hadden zeer uitgebreide pakket omschrijving waarbij het zeer lastig was om te ontdekken welk pakket bij welke ondernemer paste. We hebben gewerkt naar zeer eenvoudige basispakketten waarbij er geen twijfel kan zijn welk pakket de juiste is. Daarbij kunnen enkele extra's worden toegevoegd dit zorgde voor een zeer gebruiksvriendelijk overzicht van de diensten. OndernemersSupport.com heeft een Webflow website waarbij het zeer eenvoudig is diensten, pakketten en extra's toe te voegen of aan te passen. Alle teksten en afbeeldingen op de website schalen mee met het device van de gebruiker voor een optimale snelheid.

No items found.

Recensie

"Je website laten bedenken, ontwikkelen en maken door iNotis: ik raad het iedereen aan. De structurele aanpak van Leon zorgt ervoor dat iedere design-keuze onderbouwt is zodat de samen opgestelde doelen worden bereikt. Leon is stipt, professioneel en doet wat die zegt. Ook durft hij duidelijk zijn mening te geven en staat open voor discussie waardoor er in onze samenwerking een hele mooie branding en website is ontstaan."

Coen de Kok

Heb jij een leuk project?

Ga dan naar de contactpagina en stuur een bericht!

Naar Contact