styleguide brand identity design

Branding & Design

Samen maken we designs die jouw klanten inspireren. Branding gaat over het uitdrukken van de persoonlijkheid en waarden van jouw bedrijf, het opbouwen van de juiste structuur, zodat een samenhangende ervaring ontstaat die past bij jouw klanten.

Stylescapes

Om te ontdekken in welke richtingen het merk op kan gaan maak ik diverse hoogwaardige moodboards die aansluiten op de strategie van het merk. Hierdoor bespreken we in een vroeg stadium hoe en met welke elementen de merkstrategie vertaald wordt naar beeld. Dit voorkomt veel onnodige aanpassingen in verloop van het project.

voorbeeld stylescape, custom webdesign

Logo Ontwerp & Identity Systemen

We werken samen om het meest echte, uitnodigende en inspirerende imago van uw merk te creëren. Ondersteund door ijverig onderzoek en iteratie, verkennen we vele mogelijkheden voordat we tot een uitgebreid en veelzijdig identiteitssysteem komen met bijpassend logo-ontwerp.

Informatie architectuur, website op maat

Merk Richtlijnen

Consistentie stimuleert de kracht en integriteit van een ontwerp. Samen maken we hierin duidelijke keuzes. We maken de website inhoud bulletproof door specificaties en richtlijnen te maken voor typografie, kleur, iconen, beeldstijl en meer. Dit zorgt ervoor dat iedereen binnen of buiten jouw team de uitingen correct en consistent kan uitvoeren.

Wire framing, website op maat

Marketing & Merkuitingen

Hoe hebben jouw klanten interactie met je merk? Via advertenties? Drukwerk? Sociale media? Ik kan  je helpen de stem van je bedrijf te versterken door jouw merk te vertalen naar een reeks authentieke uitingen zowel voor druk als digitaal gebruik.

Heb jij een leuk project?

Ga dan naar de contactpagina en stuur een bericht!

Naar Contact